Lustrumrestaurant

Van lustrum xxv
 

Op zaterdag 14 juli vindt de Reünistendag plaats, waarbij jong en oud, actief lid en reünist, met elkaar onder het genot van een drankje kan (bij)praten over het Augustinus van toen en nu. Zoals op alle dagen van het Lustrum, zullen er op de Reünistendag foodtrucks aanwezig zijn die u en alle andere aanwezigen van een lekkere lunch, tussendoortje of avondmaaltijd kunnen voorzien. Aan u als reünist wil de lustrumexploitatiecommissie, u graag iets extra’s willen bieden. Het is zodoende mogelijk voor reünisten om op 14 juli te komen dineren in ons heuse Lustrumrestaurant!

In dit restaurant kunnen de gasten genieten van luxe, biologische pasta’s onder het genot van een goed glas wijn. Hier kunt u even rustig bijkomen van alle indrukken van de dag in een gezellige, huiselijke sfeer, waar u al dinerend kunt bijpraten met oude bekenden óf juist nieuwe reünisten kunt leren kennen.

Het is voor alle reünisten mogelijk om zich, zowel individueel als met een (kleine) groep, op te geven voor dit restaurant door een e-mail te sturen naar lustrumexploitatie@lvvsaugustinus.nl, met als onderwerp “restaurant reservering [naam]”. Graag in deze e-mail vermelden voor hoeveel personen u wilt reserveren, plus de namen van deze personen, uit welk jaar jullie komen, of jullie een voorkeur hebben voor een shift en of er nog sprake is van allergieën/dieetwensen.

Er kan gebruik gemaakt worden van het restaurant in twee shifts, namelijk een shift van 17:30-18:45 uur en een shift van 19:15-20:30 uur. Als u alleen voor uzelf reserveert, zullen wij u zoveel mogelijk proberen te plaatsen met jaar- en/of leeftijdsgenoten. De kosten van het eten in het restaurant, inclusief vers gebakken biologisch brood met dipjes vooraf, bedragen €15,- exclusief drankjes. Dit bedrag is bij aankomst in het restaurant te voldoen via het Lustrumpassensysteem.

Zou u op de Reünistendag graag de luxe van een diner combineren met de oude bekende gezelligheid van Augustinus? En zou u de drukte van de huidige leden even willen ontsnappen om onder het genot van een goed hapje en drankje bij te kletsen met andere reünisten? Reserveer dan snel een plekje in het Lustrumrestaurant, want vol = vol!

Vriend van het Lustrum worden?