Lustrumsreünistendag

Van lustrum xxv

10:00 uur Symposium
14:30-19:00 uur Bezoeken Sociëteit Eigen Huis
14:30 uur Pubquiz
16:00 uur Leidsch Hoempa Studenten Gezelschap
19:00 uur Cantus
20:30 uur ABBA Fever
23:00 uur Rave van Fortuin

 

In de ochtend zal er een symposium georganiseerd worden vanuit de Fraternity Friendship Study. De verdere invulling van de dag zal de verantwoordelijkheid zijn van de Reünistencommissie. Na het symposium kunt u gelijk door naar Lustrumreünistendag waar een geweldige dag voor u te wachten staat. Heeft u zin om met uw jaargenoten en huidige leden weer Leidsch te genieten? Benieuwd hoe het staat met het meisje of de jongen uit uw studentendromen? Kom dan naar de Lustrumreünistendag!

Lustrumsymposium
Sinds 2013 draagt de L.V.V.S. Augustinus bij aan het onderzoek van oud-Augustijn Dr. Max van Duijn (Fraternity Friendship Study) omtrent vriendschapsvorming en de werking van sociale netwerken onder verenigingsstudenten. De lichtingen van 1995 t/m 2005 en 2013 hebben bijgedragen aan dit onderzoek. De resultaten worden op zaterdag 14 juli gepresenteerd van 11:00 tot 13:00 op een symposium op het Lustrumterrein. Een bezoek aan het symposium valt goed te combineren met deelname aan de Lustrumreünistendag die daarna plaatsvindt. Voor meer informatie over het onderzoek kijk op: http://www.theffs.nl/

Lustrumreünistendag
De Lustrumreünistendag wordt een reünie om nooit te vergeten. Met een pubquiz (14:30 uur), een markt, een cantus (19:30 uur) en meer, zijn er tal van activiteiten waar u zich de hele dag op het Lustrumterrein mee kunt vermaken. Uiteraard is er ook een borrelruimte zoals u gewend bent om bij te praten en herinneringen op te halen. Overdag zal er live muziek zijn van echte Augustijnse bands van vroeger en nu, zoals het Leidsch Studenten Hoempa Gezelschap (1968) en het huidige Augustijns Theater. Daarnaast kunt u via onze pendelbusjes deelnemen aan een rondleiding van uw studentenstad die zal eindigen met een bezoek aan de Sociëteit Eigen Huis. ’s Avonds zal er uiteraard nog meer geborreld worden en kunt u tot in de vroege uurtjes blijven feesten op de dixo.

Vriend van het Lustrum worden?