Reünisten

Van lustrum XXV
 

Haal herinneringen op met uw cordial-, huis-, gezelschaps-, commissie-, jaarkring-, bestuurs- en andere genoten die u in uw tijd in Leiden heeft opgedaan!

LUSTRUM XXV is natuurlijk niet alleen het feest voor actieve leden van de L.V.V.S. Augustinus. Zonder Augustijnen verspreid over de gehele wereld zou de L.V.V.S. Augustinus niet zijn wie zij vandaag de dag is. De tekst “20.841 leden zijn u voor gegaan” staat vandaag de dag boven de Bestuurskamer van onze mooie Sociëteit en wordt elk jaar aangevuld. U heeft bijgedragen aan de afgelopen 125 jaar en dat maakt dat wij u graag uitnodigen om dit met ons te vieren. Naast de Lustrumreünistendag, bent u uitgenodigd voor de openings-, huizen-, cordial-, chique-, gezelschapsdag en eindfeest. U bent uiteraard ook welkom op de externen feesten. Wij hopen u deze zomer te zien op het Lustrumterrein!

Oud-leden die niet zijn aangesloten bij de Stichting Reünisten Augustinus kunnen zich hiervoor inschrijven via de onderstaande button. In ruil voor deze inschrijving ontvangt u een gratis toegangskaart voor de Lustrumreünistendag.

Cordialdag

MAANDAG 9 JULI

Op de cordialdag zal het Lustrumterrein open zijn voor zowel actieve leden als reünisten. Overdag zullen er activiteiten zijn waar cordialen tegen elkaar kunnen strijden. Hiervoor kan je je met je cordial opgeven. De strijd is nog niet gestreden en de winst is nog niet behaald. Wie wordt de Lustrum #1?

Chique Dag

DINSDAG 10 JULI

Zoals de naam al doet vermoeden, zal 10 juli in het teken staan luxe. U kunt onder het genot van luxe hapjes en drankjes genieten van deze chique dag. Het is de kans voor alle Augustijnen om de decadente act te leven. Naast socializen en borrelen, zullen er verschillende activiteiten voor jullie georganiseerd worden. De dresscode is uiteraard chique. Het is dan ook de bedoeling dat iedereen er op zijn best uitziet.

Gezelschapsdag

Woensdag 11 juli

Het is weer woensdag en wat gebeurt er op woensdag? Nou, dan trekken de gezelschappen erop uit. Deze dag is niet alleen toegankelijk voor leden, maar ook voor reünisten. Dus kom met uw hele gezelschap naar het Lustrumterrein, waar overdag leuke activiteiten georganiseerd worden door verschillende gezelschappen.

Lustrumsymposium & reünistendag

ZATERDAG 14 JULI

De reünistendag zal georganiseerd worden door de Reünistencommissie. In de ochtend zal er een symposium georganiseerd worden vanuit de Friendship Fraternity Study. Hierna kunt u gelijk door naar Lustrumreünistendag waar een geweldige dag voor u te wachten staat. Heeft u zin om met uw jaargenoten en huidige leden weer Leidsch te genieten? Benieuwd hoe het staat met het meisje of de jongen uit uw studentendromen? Kom dan naar de Lustrumreünistendag!

Vriend van het Lustrum worden?