Lustrumcommissies

Van lustrum xxv

 

Acquisitiecommissie

Zonder pieken geen Lustrum XXV, zonder Lustrum XXV geen dansjes en zonder dansjes heb je ongelukkige Augustijnen. De Acquisitiecommissie is dus eigenlijk verantwoordelijk voor het geluk van elke Augustijn, een zware taak die wij met trots dragen. De maanden voor Lustrum XXV zetten wij ons in om goede relaties aan te gaan met het zakenleven, naast het binnenhalen van veel acquisitie en Augustinus goed op de kaart te zetten.

Pieter Kivits              Voorzitter
Loranne van Keulen    Secretaris
Eline Cremers            Penningmeester
Steven Joustra
Robin Salentijn

Artiestencommissie

Deze zomer zal de Artiestencommissie ervoor zorgen dat jullie Lustrum XXV onvergetelijk wordt! Van de klassieke dixohitjes voor de treurpijpen onder ons, de mellow hippies, de funky 80s & 90s lovers, de swaggalicious HipHop dushi’s, tot zélfs de technovlinders. Wij zullen ervoor zorgen dat er voor ieder wat wils is. Want Lustrum XXV zou natuurlijk niet compleet zijn zonder de juiste deunen. Tot dan!

Lila Kasi                       Voorzitter

Frederique Kesteloo      Secretaris

Daan Blok                    Penningmeester

Bouke Gerla

Ilse van der Linden

Maarten Groothuis

Max Zegers

Vienna Lankhaar

Chique-dag-commissie

De Chique-dag-commissie organiseert tijdens het lustrum een dag waarop elke Augustijn zich even anders kan voordoen: de Saint wordt ingewisseld voor een chique terrein, de pasta-pesto voor een bourgondische maaltijd en jas-das klederdracht wordt verruild voor pastelgekleurde outfits. Heb je het gevoel dat Augustinus soms het chique spoor loos is en wil jij je mede Augustijn laten zien hoe het eigenlijk heurt? Wij nodigen je dan van harte uit voor de Chique dag op dinsdag 10 juli. De dag zal in het kader staan van zoveel mogelijk chique activiteit

Matthijs Herweijer       Voorzitter
Donna van Dorsser      Secretaris
Sophie Vermeule         Penningmeester
Carmen Donker
Tom van Wijk

Exploitatiecommissie

De Exploitatiecommissie zal tijdens de Piekweken er voor zorgen dat er aan alle alcoholbehoeftes wordt voldaan. Biertjes, mixjes, shotjes: het zal er zijn. Daarnaast fixen we het eten, van brakvoedsel tot heerlijke happen. Onmisbaar dus. Tijdens de Dies Natalis spelen we ook nog een beetje Diescommissie, wij helpen dan het Lustrumbestuur met het organiseren van de 3 mei viering. Kom vooral met ons exploiteren!

Hilde Schueler                Voorzitter
Sjoerd Aelen                  Secretaris
Jelmer Ponsioen             Penningmeester
Amber van der Kroef
Eric Craaijo
Esther van Bemmel
Fifi Crezee
Floor Deben
Sharon Keetels  

Familiedagcommissie

De ene Augustijn heeft familieleden die zelf lid zijn geweest, de ander heeft familieleden die met glazige ogen staren als er wordt gesproken over studentenverenigingen. In beide gevallen is de familiedag jouw kans om je hele familie te laten verleiden door de leukste Vereniging van Leiden. Wij gaan er als Familiedagcommissie voor zorgen dat iedereen na deze dag net zo enthousiast is over Augustinus als jij!

Lotti van der Arend             Voorzitter
Emma van Wagensveld        Secretaris
Charlotte Voeten                Penningmeester
Rowan van Toledo
Nikki Duynisveld

Geheime-dag-commissie

De meest onzekere dag van 2018 voor Augustinus, de Geheime dag! Een drive-in bioscoop? Een dag zuipen op een cruiseschip? Een meet and greet met Dries Roelvink? Niets is te gek, maar voor jullie blijft het een vraagteken! De dag zal alleen open zijn voor de Augustijnen met een écht hart voor Augustinus, namelijk de pakkethouders (zelfs voor de laffe pakkethouders). Elke Augustijn zal het maanden later nog hebben over hoeveel spijt ze hebben van het niet kopen van een pakket, want zij misten de meest epische dag van het jaar: De Geheime dag! We zouden willen zeggen dat later meer info volgt, maar dat gaat niet gebeuren!

Mitchell van Vuren     Voorzitter
Christine Dom           Secretaris
Laura van Kan           Penningmeester
Roos Vugts
Aniek van Hoek

Lustrumboekcommissie

De Lustrumboekcommissie zal deze zomer Lustrum XXV voor jullie ontdekken! Wij zorgen er voor dat jullie geen moment hoeven te missen en dat je na de mooiste weken uit je leven, je altijd jouw favoriete Lustrum XXV herinnering terug kunt vinden in het meest prachtige boekwerk van Leiden.

Noa Naaman                      Voorzitter
Roos Wolterbeek Muller      Secretaris
Julia Kuijpers
Liselot Reuderink
Michelle Evers
Manouk Linderhof

Lustrum Promotie Commissie

Het 25ste Lustrumjaar is aangebroken, alle spaarpotjes van de L.V.V.S. worden aangesproken en er is geen probleem te vinden dat niet opgelost kan worden. Wij zijn er als Lustrum Promotie Commissie voor om de hype rondom deze act tot een waardig niveau te brengen. Wij zorgen ervoor dat XXV de social media domineert, hét gesprek is in de wandelgangen en het in ieders gezicht gedrukt zal staan. Wij zullen er voor zorgen dat niemand het Lustrumjaar meer kan vergeten.

Sabine Kleinjans           Voorzitter
Gini op ’t Ende             Secretaris
Daniëlle van Wijnen      Penningmeester
Carlijn Binnendijk
Franka de Jongh
Matthijs Bon
Royce Zaadnoordijk
Sasha Zwanenburg

Terreincommissie

Wij zijn de commissie die het Lustrumterrein gaat verzorgen. Wij gaan het terrein inrichten, versieren, opbouwen en verven om er voor jullie zo’n vet mogelijk feest van te maken. Dit zijn onze voorbereidende taken. Maar jullie gaan ons ook veel zien tijdens Lustrum XXV! Wij zijn namelijk elke dag aanwezig voor eventuele reparaties en schoonmaak. Ook gaan wij ons buigen over geluid en andere techniek. Wij hebben enorm veel zin om een legendarisch Lustrum XXV neer te zetten en kunnen niet wachten om te beginnen het terrein om te bouwen naar een epische feestlocatie.

Jonathan Landwier      Voorzitter
Hannah Warnar           Secretaris
Michelle Tjioe             Penningmeester
Stan Kokkedee
Sjoerd van Stralen
Ben Versteeg
Josephine Bakker
Mei Li van den Berg
Eva van Bergeijk
Melissa Dekkers
Rémi van Dijk
Chaïm den Elsen
Dirk van Klaveren
Melissa Trotsenburg

Vriend van het Lustrum worden?