Lustrummusical

Van lustrum xxv

Lustrumproductie

De afgelopen jaren heeft het Augustijns Theater maar liefst negen producties op haar naam staan. Keer op keer hebben zij door hard werken, betrokkenheid van hun studenten en hart voor het theater in verschillende theaters op het toneel gestaan. Het tiende jaar is aangebroken en dat betekent dat zij zich dit jaar gaan onderscheiden van alle andere jaren, een Lustrum om nooit te vergeten: dit jaar staat het Augustijns Theater in de Leidse Schouwburg met de musical ‘Het meisje zonder naam’!

Door de aanslag op de geliefde president Delièv verkeert de stad Novapolis zich nu in rep en roer. De stad is in de ban van het strenge regime van een generaal en armoede teistert de straten. De spanning loopt op en het volk is hopeloos op zoek naar hun redding. Maar wie zou deze taak op zich kunnen nemen? Het gerucht gaat dat de dochter van de president, Vivianna Delièv, de aanslag overleefd zou hebben. Zij zou de enige kans zijn die Novapolis heeft om de rust en vrede te laten wederkeren. Maar nu is de vraag, waar is deze verloren dochter?

Als jou de kans wordt aangeboden om je stad te bevrijden, maar dit door middel van een list zou moeten doen, door fraude te plegen, door iedereen voor de gek te houden… Zou je dit dan doen? Stap in de wereld van Anna, een meisje dat in de rol van Vivianna valt. Met haar compagnons gaat zij naar Parijs om de tante van Vivianna erin te laten geloven dat zij de rechtmatige erfgename is, de enige echte Vivianna Delièv! Met de steun van deze vrouw kan zij een einde maken aan het wrede bewind in Novapolis. De vraag is nu of Anna het voor elkaar krijgt deze tante en heel Novapolis te misleiden?

Het Augustijns Theater

is de toneel-subvereniging van L.V.V.S. Augustinus en bestaat sinds 2008. Dit jaar vieren zij hun tweede Lustrum samen met het 125 jarig bestaan van de L.V.V.S. Augustinus. Het eerste AT-bestuur heeft zich twee jaar lang ingezet voor de juiste opzet van deze toneelgroep. Sinds die tijd is het Augustijns Theater erg gegroeid en hebben zij met verschillende professionals mogen werken. Ieder jaar hebben zij een nieuwe productie opgezet waarvoor vanaf het begin van elk jaar hard is gewerkt door de castleden, de professionals, de commissies en het AT-bestuur om een schitterend resultaat neer te zetten. Met verschillende soorten producties, van grimmige theaterstukken naar vrolijke sprookjesverhalen hebben zij hun artistieke assortiment aan theatervoorstellingen rijk gemaakt. Ook dit jaar gaan zij zich overtreffen door de musical ‘Het meisje zonder naam’ met een scala aan variërende disciplines als zang, dans, toneel en band op te vullen, speciaal voor deze Augustijnse Lustrum editie!

Vriend van het Lustrum worden?